MSN Norge endrer musikktjenesten

MSN Norge har byttet samarbeidspartner for nettstedets musikktjeneste og reduserer samtidig prisene.

MSN Norge har byttet samarbeidspartner for nettstedets musikktjeneste og reduserer samtidig prisene.

Da MSN Norge åpnet nettstedets musikknedlastingstjeneste i november i fjor, var dette i samarbeid med CDON. Trolig har ikke dette samarbeidet fungert optimalt, for i går annonsert MSN Norge at selskapet nå samarbeider med Loudeyes musikktjeneste OD2 på nordisk basis. Dette er den samme partneren de andre europeiske utgavene av MSN Music samarbeider med.

- Vi øker tilbudet og senker prisen. Samarbeidet med OD2 vil gi våre brukere tilgang til et stort utvalg av lokale og globale artister, sier portalsjef i MSN, Helge Birkelund, i en pressemelding.

Bredden og kvaliteten i MSNs musikktilbud skal sikres via allianser med regionale tredjepartsleverandører..

Sporene koster nå fra åtte kroner, mens et album koster fra 80 kroner. Kunder som velger forhåndsbetaling, vil kunne motta ytterligere prisavslag, heter det i pressemeldingen.

Katalogen inneholder ifølge MSN Norge 677.599 spor fra rundt 30.000 artister. Alle låtene er kodet i Windows Media Audio 9-formater.

Pussig nok har MSN og OD2 gjort musikknettstedet helt utilgjengelige for andre enn brukere av Internet Explorer. Selv ikke det å endre innstillingene for nettleseridentifisering i Opera eller Firefox (extension), ga noe positivt resultat. Kun en blank side vises, hvis man ikke er så heldig å få beskjed om at kun Internet Explorer støttes.

Til toppen