Multi-innlogging i neste Live Messenger

Microsoft skal betateste en ny Windows Live Messenger, som skal tilby flere interessante nyheter.

Multi-innlogging i neste Live Messenger

Microsoft skal betateste en ny Windows Live Messenger, som skal tilby flere interessante nyheter.

Nettstedet The Liveside publiserte i forrige uke en artikkel som inneholdt en oversikt over mange av nyhetene som skal komme i neste versjon av Microsofts lynmeldingsprogram, Windows Live Messenger. Men av uklare årsaker har artikkelen blitt trukket tilbake igjen. En forklaring er oppgitt her. Flere nettsteder har likevel fanget opp innholdet før artikkelen ble slettet igjen.

Blant nyhetene i Windows Live Messenger 9 Beta, ifølge listen, er en varslingstjeneste hvor brukerne kan melde fra dersom andre Messenger-brukere sender dem spim, altså uønskede meldinger, spam over IM. Slike meldinger kan ofte være annonser eller forsøk på å lokke brukere til å klikke på lenker som leder til skadevare.

En kanskje større nyhet er Multiple Points of Presence Support. Den gjør det mulig for en bruker å være innlogget i lynmeldingstjenesten på flere PC-er på en gang. I dag logger klienten seg av tjenesten dersom du logger deg på med en annen klient.

Brukerne skal nå kunne assosiere spesifikke lyder med spesifikke handlinger gjort av én av brukernes kontakter. Det skal dessuten være mulig å lage lydbaserte signaturer, i tillegg til de grafiske.

I fotofeltet kan animerte GIF-er spilles av.

Dessuten får klienten enda flere lenker å klikke på, denne gang i statusfeltet.

Til toppen