FORBRUKERTEKNOLOGI

Musk vil ansette ny Twitter-sjef

Twitter-eier Elon Musk sier han vil trappe ned tiden han tilbringer i Twitter og etter hvert finne en ny sjef som skal lede selskapet.

– Det er innledningsvis behov for meg etter oppkjøpet for å reorganisere selskapet. Men jeg forventer at jeg kan kutte ned tiden jeg tilbringer i Twitter, sier Elon Musk.
– Det er innledningsvis behov for meg etter oppkjøpet for å reorganisere selskapet. Men jeg forventer at jeg kan kutte ned tiden jeg tilbringer i Twitter, sier Elon Musk. Foto: Justin Pacheco/Public domain/Wikimedia Commons
17. nov. 2022 - 07:10

Planen er å fullføre reorganiseringen av Twitter denne uken, opplyste Musk onsdag ifølge Reuters.

Han kom med uttalelsene da han vitnet i en domstol i delstaten Delaware. Saken der dreier seg om en kompensasjonspakke verdt 56 milliarder dollar og som Musk mottok fra Tesla i 2018. Pakken ble godkjent av styret, men en aksjonær har gått til sak og mener pakken ikke var berettiget fordi Musk som majoritetsaksjonær dikterte vilkårene overfor et styre som han selv kontrollerte.

Tesla-aksjonærer har blitt stadig mer bekymret fordi Musk nå tilbringer tiden på å få Twitter på beina etter oppkjøpet.

– Det er innledningsvis behov for meg etter oppkjøpet for å reorganisere selskapet. Men jeg forventer at jeg kan kutte ned tiden jeg tilbringer i Twitter, sa Musk.

Hans to første uker som Twitters eier har vært preget av raske endringer og kaos. Han sparket raskt Twitters tidligere toppsjef og andre høytstående ledere, og han har varslet ca. halvparten av selskapets 7500 ansatte om at de blir sagt opp.

Onsdag morgen sendte Musk en e-post til de ansatte i Twitter og ba dem mellom velge mellom å godta intense, lange arbeidsøkter, eller å miste jobben. De har frist til torsdag.

Ifølge Elon Musk er det en reell mulighet at Twitter kan gå konkurs.
Les også

Elon Musk: – Twitter kan gå konkurs

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.