FORBRUKERTEKNOLOGI

Nå er lanseringstidspunktet for Huaweis 5G-mobil klart

– Det blir vår første mobil med foldbar skjerm, sier Huawei-sjef.

Leder for Huawei i Vest-Europa, Vincent Pang, forteller at selskapet lanserer sin 5G-mobil under Mobile World Congress i Barcelona i februar.
Leder for Huawei i Vest-Europa, Vincent Pang, forteller at selskapet lanserer sin 5G-mobil under Mobile World Congress i Barcelona i februar. Foto: Håvard Fossen, Inside Telecom
8. nov. 2018 - 09:13

I dag – torsdag 8. november – lanserer Telenor det som skal være Skandinavias første 5G-pilot i Kongsberg, for både privatpersoner og bedrifter. Foreløpig finnes det imidlertid ingen mobiltelefoner på markedet som støtter 5G – men det kommer snart, lover Huawei-sjef for Vest-Europa, Vincent Pang. Det er bransjenettstedet Inside Telecom som melder dette.

Under Huaweis innovasjonsdag i Roma denne uken kunne Pang fortelle at den nye 5G-telefonen vil bli vist frem i slutten av februar 2019. 

– Under Mobile World Congress i Barcelona neste år, vil vi vise fram vår første 5G-mobil. Det første dere vil legge merke til når der ser denne mobilen, er en veldig mye større skjerm enn på tidligere modeller. Dette blir vår første mobil med foldbar skjerm, sa Pang.

Telefonen vil komme på markedet i løpet av tredje kvartal 2019, og vil ha samme innhold som den siste P20-modellen som nylig kom på markedet. I tillegg lover Pang store batterier og forbedring i strømforbruket, skriver Inside Telecom.

Les også vårt intervju med Huaweis Europa-sjef for forbrukerteknologi » (Ekstra)

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.