Nå får du gratis nummeropplysning

Helt gratis søk etter telefonnummer er det Telenor tilbyr når selskapet nå lanserer telefonkatalogen på Internett.

Det er Datatilsynet som nå har åpnet for at Telenor har kunnet legge tjenesten på nettet, som en lukket tjeneste. Det betyr at alle som vil bruke denne tjenesten må registrere seg og blant annet oppgi fødselsnummer som kontrolleres direkte mot folkeregistret. Registreringsrutinen kombinert med strenge sikkerhetsrutiner gjør at brukerne kan være trygge når de bruker Telefonkatalogen, mener Telenor.

Telefonkatalogen.no, er gratis og inneholder den samme informasjonen som papirutgaven av Telefonkatalogen, og er bygd rundt en egen søkemotor. I denne søkemotoren kan brukerne selv søke på personer, virksomheter eller bare telefonnummer, fylke, kommune eller postnummer.

- Nå kan folk søke i mer enn 3,5 millioner oppføringer i vår database. Dette tilsvarer informasjonen i alle landets telefonkataloger. Alt er tilgjengelig på Internett, og informasjonen er uten kostnad for brukeren, sier direktør for forretningsenheten Nye Medier i Telenor Media, Svein Therkelsen.

Nettjenesten inneholder de samme opplysningene som den ordinære telefonkatalogen på papir, og som en kan få på nummeropplysningen 180. Unntaket er de som har reservert seg mot oppføring i elektroniske medier som CD-rom og Internett.

Telenor Media kommer senere til å utvbygge tjenesten til en mest mulig komplett norsk e-postkatalog.

Telenor har mer enn 3,7 millioner oppføringer i sine tre hovedkataloger, Hvite, Gule og Rosa sider, og det foretas over 6.000 endringer daglig.

Og da må vi spørre:


Vil DU bruke telefonkatalogen på nett?

Ja, dette er et tilbud jeg har ventet på
Nei, jeg sverger til papirkatalogen/CD-ROM
Nei, jeg ringer opplysningen
Vet ikke

Trykk her for å se resultatet så langt

Til toppen