DEBATT

Nå får Inside Telecom-abonnentene tilgang til artikler på Digi.no, TU.no og Karriere360

Du får enda mer for pengene – men må kanskje trykke «logg inn» en ekstra gang.

Abonnenter på Digi.no får nå tilgang til å lese artikler på Inside Telecom, og motsatt.
Abonnenter på Digi.no får nå tilgang til å lese artikler på Inside Telecom, og motsatt.
2. apr. 2020 - 12:11

Mange av Inside Telecoms abonnenter har sikkert oppdaget at vi i det siste har begynt å publisere enkelte lukkede artikler fra våre søsternettsteder Digi.no, Karriere360 og TU.no.

Vi har nemlig utvidet tilbudet, slik at alle Inside Telecom-abonnenter nå får tilgang til abonnements-artikler på Digi.no, Karriere360 og TU (Teknisk Ukeblad). Det betyr at du nå får enda mer innhold for pengene.

Det eneste du må huske på, er at du må trykke Logg inn når du kommer til en artikkel på et nytt nettsted. Er du logget inn på insidetelecom.no og klikker deg inn på en digi.no-artikkel, får du med andre ord tilgang til å lese artikkelen så snart du har trykket Logg inn. Dette trenger du selvfølgelig bare å gjøre første gang – og du trenger ikke å taste brukernavn og passord på nytt, du må bare bekrefte at du vil logge inn. 

Tele og IT smelter sammen

Håvard Fossen, fagansvarlig på Inside Telecom.
Håvard Fossen, fagansvarlig på Inside Telecom.

Inside Telecom er Norges største abonnementsavis for telebransjen. Journalistene har lang bransjeerfaring, og jobber også tett med journalistene i Digi.no – Norges største bransjenettsted for alle som jobber med IT.

Skillelinjene mellom hva som er tele og hva som er IT har blitt mer eller mindre visket vekk de siste årene, og veldig mye av stoffet Inside Telecom publiserer er svært relevant for Digi-leserne. På samme måte som mye av Digi-stoffet vil være interessant for Inside-leserne. 

Vi kommer til å sørge for at du lett finner fram til stoffet du er interessert i fra begge forsidene, enten beina dine er plantet i telekom eller IT.

Kurt Lekanger, redaktør for Digi.no og Inside Telecom.
Kurt Lekanger, redaktør for Digi.no og Inside Telecom.

Digi-abonnentene får ikke tilgang til alt Inside Telecom-abonnentene får, ettersom Inside Telecom skal gi abonnentene en dypere forståelse av mobil- og telebransjen gjennom blant annet skreddersydde nyhetsbrev og en daglig oversikt over de mest relevante telekom-nyhetene fra andre kilder. 

Et abonnement på Inside Telecom gir:

  • Tilgang til alt redaksjonelt innhold på Inside Telecom.
  • Et daglig skreddersydd nyhetsbrev for telekom-bransjen.
  • Nyhetssveip med de mest relevante telekom-nyhetene fra andre kilder.
  • Tilgang til alt Ekstra-innhold fra tu.no, digi.no og karriere360.no.

Vi håper du som abonnent blir fornøyd med vårt utvidede tilbud, og send gjerne tilbakemeldinger til Håvard Fossen, fagansvarlig i Inside Telecom, hvis du har innspill.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.