Nå finner du ledige IT-stillinger fra Jobline på digitoday.no

På digitodays jobb- og karrièresider kan du nå lese nyheter fra arbeidsmarkedet og samtidig få informasjon om ledige stillinger.

På digitodays jobb- og karrièresider kan du nå lese nyheter fra arbeidsmarkedet og samtidig få informasjon om ledige stillinger.

digitoday.no og rekrutteringstjenesten Jobline har inngått et strategisk samarbeid om profilering av karrièremuligheter. Avtalen innebærer at Joblines stillingsannonser kontinuerlig presenteres på digitoday.

Enten du er jobbsøker eller kun interessert i å holde deg informert om hva som skjer på arbeidsmarkedet, kan du nå oppdateres på ledige stillinger innenfor data, telekom, finans, media og e-business.

- Samarbeidet med digitoday er svært positivt for Jobline, fordi Internett-avisen har mange trofaste lesere innefor våre viktigste segmenter. Hovedvekten av våre kunder ønsker kompetanse innenfor IT, telekom, finans og e-business, og digitoday når mange av disse arbeidstakerne hver eneste dag, sier Jobline-direktør Haakon Gellein.

digitoday har i flere år rapportert jobb- og karrièrenyheter, og har ønsket å videreutvikle denne tjenesten.

- Vi har nå valgt å samarbeide med Jobline Norge slik at vi også kan presentere ledige stillinger på arbeidsmarkedet. Jobline er en seriøs aktør og har en løsning og en tankegang som er forenlig med vår. Vi håper at det er muligheter for å utvide samarbeidet på sikt, kommenterer daglig leder i digitoday.no, Hank W. Samnøy.

Til toppen