JUSS OG SAMFUNN

Nå gambler Tre Kronor alt på nett

Svenska Spel har fått spesialtillatelse til å drive lotteri- og spillvirksomhet i en testperiode. I nesten ett år har 30 ansatte i Icon Medialab jobbet som besatt for å få på plass den største spilltjenesten i svensk internetthistorie.

Herman Berg
30. apr. 1999 - 13:59

Icon Medialabs administrerende direktør i Norge, Alexander Arnesen, opplyser til digi.no at 30 mann i den svenske søsterbedriften har jobbet på spreng for Svenska Spel, som kan sammenlignes med Norsk Tipping.

De tredve konsulentene har holdt på i nesten ett år med å få på plass online-tjenesten som i realiteten er et interaktivt e-handelssystem. I mai skal det gå an å satse på Stryktipset, men etter hvert kan det bli aktuelt å legge inn Oddsen, Måltipset og Lotto tjenesten.

Ifølge Resume.se kommer det en samlet rapport fra den Lotteriinspektionen om svensk internettspill i oktober etter prøveperioden (det er tre store aktørere som driver med slike spill i Sverige). Og i juli neste år kan det bli en lovendring som gjør denne type virksomhet lovlig innenfor svenske grenser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.