Nå kan alle få Windows Live Messenger

Microsoft har gjort oppfølgeren til MSN Messenger offisielt tilgjengelig for alle.

Microsoft har gjort oppfølgeren til MSN Messenger offisielt tilgjengelig for alle.

Selv om Microsoft Live Messenger lenge har vært tilgjengelig for alle i Norge, stort sett via noen spesielle URL-er, er det først i dag at selskapet har annonsert offentlig tilgang til betautgaven av den nye lynmeldingsklienten, som bygger på MSN Messenger. I Microsofts pressemelding heter det at betautgaven til nå kun har vært tilgjengelig for inviterte brukere. Dette er en sannhet med modifikasjoner.

Betautgaven av Live Messenger kan lastes ned fra denne siden.

Blant de viktigste nyhetene i forhold til dagens MSN Messenger, er integrasjon med Windows Live Call, som sammen med Verizon Web Calling nå tilbys i Belgia, Finland, Irland, Italia, Nederland og Østerrike. Fra før har denne tjenesten vært tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Spania. Tjenesten gjør det mulig å ringe vanlige telefoner fra Live Messenger-klienten. Tjenesten skal også støttes av helt nye, trådløse telefoner fra blant annet Philips. Også disse skal ha blitt lansert i dag.

Live Messenger er også integrert med Windows Live Contacts, som deler oppdatert kontaktinformasjon med blant annet Windows Live Mail og MSN Spaces.

Dessuten støtter Windows Live Messenger det som kalles Unified Contacts, som gir tilgang til en forent kontaktliste med inntil 600 kontakter gjennom klienten. Brukeren kan søke blant disse ved hjelp av et «hjul».

Live Messenger støtter også ShareFolder-teknologien Microsoft har kjøpt opp, slik at brukerne enklere kan dele filer med hverandre.

    Les også:

Til toppen