Nå kan du bli gravid på nettet

En ny nettjeneste kan nå hjelpe deg å bli gravid... Ved hjelp av tekstmeldinger på mobilen får du beskjed om tidspunktet for å sette i gang er det rette. Du må imidlertid fremdeles finne mannen selv.

Har du lyst til å få barn, mens synes det innebærer mye stress og mas å lage dem?

IT-bransjen er en bransje preget av unge mennesker med svært dårlig tid. Så dårlig tid har faktisk folk at det er fort gjort at enkelte 'glemmer' å få barn. Folkene i denne bransjen er dessuten til dels besatt av en nesten sykelig planleggingstrang.

Å lage barn er morsomt nok, men hvis man må finregne på det beste tidspunktet, forsvinner liksom noe av entusiasmen. Med stress og mas synker også evnene og dermed sjansen for å lykkes i forehavende.

Som ett alternativ til den planlagte hytteturen med kjæresten om tre måneder, som kanskje passer med syklusen hvis man er heldig, er det derfor nå kommet en løsning som er mer i takt med den tiden vi lever i.

Nå kan du konsentrere deg om andre ting mens ønsket om barn legger seg i bakhodet. Tjenesten zappybaby.de tilbyr seg nemlig å regne ut når eggløsningen for den håpefulle fremtidige mor er på vei neste gang.

Ved hjelp av en enkel registrering på tjenesten skal du få en SMS-melding neste gang det er på tide å ringe drømmepappaen for et raskt treff. Beskjeden kommer hver måned inntil du selv sier at nok er nok.

For å bli registrert må du bare legge inn varigheten av den månedlige syklusen og beskjed om hvor kort tid i forveien du ønsker tilbakemeldingen.

Det er selvfølgelig ikke noe til hinder for å bruke tjenesten andre veien.

Tast inn de ønskede data og du vil hver måned kunne få en SMS om når du skal ha hodepine. Du kan jo skylde på PMS.

Lykke til.

Til toppen