FORBRUKERTEKNOLOGI

Nå kan du stemme frem Årets mobil

Fra en tidligere Gulltasten-prisutdeling.
Fra en tidligere Gulltasten-prisutdeling. Foto: TU Event
8. nov. 2018 - 09:46

Oppdatert: Avstemmingen er nå avsluttet. Vinneren vil bli avslørt den 21. november.

I forbindelse med Inside Telecom-konferansen den 21. november samles mobilbransjen på kvelden til utdelingen av den såkalte Gulltasten-prisen. Det skal deles ut priser i ni ulike kategorier – blant annet skal Årets mobil kåres av en fagjury bestående av representanter fra digi.no, tu.no, Dinside og Elektronikkbransjen. Her er alle priskategoriene.

En av de aller gjeveste prisene – Årets mobil, folkets valg – er det imidlertid det norske folk som skal stemme frem. Nå kan du være med og bestemme hvilken mobiltelefon som fortjener å vinne prisen fra folkejuryen. Den mobiltelefonen med flest stemmer vinner – enkelt og greit. 

Les også: Dette er de nominerte til Gulltasten 2018

Den beste toppmodellen

I denne avstemmingen har vi valgt å fokusere på de kraftigste og mest avanserte toppmodellene som er i salg i Norge. Vi har også en egen jury som kårer Årets beste mobilkjøp, som dekker de rimeligere modellene.

Juryen har tatt for seg telefoner som har kommet i salg i Norge før den 1. november i år. Av disse har vi plukket ut til sammen 12 telefoner som vi mener fortjener å være med i avstemmingen.

Vinneren vil bli avslørt etter prisutdelingen på Inside Telecom-konferansen på kvelden den 21. november

Nå er det du som bestemmer! Her er telefonene du kan stemme på: 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.