JUSS OG SAMFUNN

Nå kan du surfe med ISDN

FOR 15 ÅR SIDEN: Microsoft til Finland, sexy IBM-pc og etterlengtet slipp av Nintendo 64.

Bilde: Per Ervland
30. sep. 2011 - 12:58

I anledning 15-års jubileet til digi.no åpner vi våre arkiver. Hver fredag ettermiddag ut året vil vi presentere noen av nyhetene som preget nyhetsbildet i digi.nos univers for nettopp 15 år siden.

Klikk på titlene for å lese hele saken fra vårt arkiv:

Microsoft hjelper finnene ut av saunaen
Microsoft har inngått eksklusive avtaler med Finlands to største nettleverandører - Telecom Finland og EuNet Finland. I sine anstrengelser for å få finnene ut av saunaen og inn på Internett, er det Internet Explorer som leveres i pakken.

Internett via ISDN kommer for fullt
Schibsted Nett har hatt ISDN siden 1. juli i år. Riksnett har hatt en node tilgjengelig i Oslo siden september. Telenor Online tilbyr sin første ISDN-node i Bergen fra 1. oktober. Andre Internettleverandører ligger i startgropa.

NetCom klar for fritt marked
Mot telemonopolets totale avvikling vil konkurransen om kundene tilspisses. Torsdagens prisras på mobilsamtaler til utlandet fra Netcom og deretter fra Telenor sin side er bare første kapittel i den nye konkurransesituasjonen.

Sexy hjemme-PC fra IBM
Igår lanserte IBM i USA sin nye datamaskinserie Aptiva S. Serien består av en rekke svarte maskiner som har unike løsninger for plassbesparelse og en rekke tekniske finurligheter. IBMs maskiner reflekterer en ny trend hvor PCer for hjemmemarkedet blir mer lik forbrukerelektronikk.

Nintendo 64 høstslepp i USA

Spillekåte kunder og griske forhandlere i USA greide ikke å vente til søndagens offisielle lansering av den etterlengtede Nintendo 64. Torsdag begynte den ene forhandleren etter den andre å selge maskinen og Nintendo ble tvunget til å slippe maskinen i hele USA.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.