Nå kan DU være med på virkelighets-TV (på en romstasjon på en kunstig planet, med hendene fulle av enorme skytevåpen...)

Det norske spillselskapet Funcom lanserer nå et nytt dataspill. Denne gangen er det No Escape - et spektakulært virkelighets-TV show med over én milliard seere.

Det norske spillselskapet Funcom lanserer nå et nytt dataspill. Denne gangen er det No Escape - et spektakulært virkelighets-TV show med over én milliard seere.

Funcom kan i dag annonsere at deres nye PC-spill "No Escape" er ferdig utviklet, og er klart for salg i USA og Norge før jul. Dette er Funcoms fjerde spill-lansering i år.

No Escape er, ifølge vaskeseddelen fra selskapet, et spektakulært TV-show som har over én milliard seere. Spillet foregår slik at åtte deltakerne er med for å vinne store pengepremier, ære og berømmelse, mens publikum følger deres bevegelser med lupe.

Slik det jo ofte er på virkelig virkelighets-TV.

- Vi har skapt et spill som har fanget essensen av "reality-TV," forklarer spilldesigner Tore Blystad i pressemeldingen.

No Escape er et slags science-fiction TV-show som finner sted i en romstasjon hvor publikum og deltakerne er samlet i et gigantisk TV-studio. TV-heltene blir plassert på små kunstige planeter, og er utrustet med digre våpen og utallige effekter som skal hjelpe dem mot seier.

- Dette er et vanvittig morsomt dataspill som skiller seg ut fra de fleste skytespill i markedet i dag, mener PR-ansvarlig Marit Lund. - No Escape er fullt av humor, ironi og gøyal action.

Lund synes det er spesielt morsomt at selskapet har truffet så godt når det gjelder temaet i spillet - nemlig virkelighets-TV.

- Vi tør å fleipe med konseptet og bruker humor og ironi når vi fremstiller våre egne TV-helter, forteller hun.

No Escape skal være et ikke-voldelig dataspill som passer bra for barn og unge voksne. Spillet finnes kun for PC og kan spilles via Internett av to til åtte personer. Man kan også spille No Escape alene uten å ha Internett-tilgang. Spillet skal være i butikken fra 20. november.

Mer informasjon om No Escape finnes på disse nettsidene. Her kan man også laste ned en spillbar demo og video-trailer.


Til toppen