RESULTATERFINANS

Nå kan også DU tjene millioner på aksjer

Mandag startet andre runde i Aksjespillet og allerede første dag ble det gjennomført over 7000 ordrer. Om du blir millionær på papiret kan du vinne virkelige penger også. Den som oppnår størst avkastning får 10.000 kroner.

Therese Werenskiold
31. jan. 2001 - 05:53

Aksjespillet er en gratis Internett-tjeneste som fungerer på samme måte som en nettmegler. Forskjellen er at det ikke gjøres noen reelle handler på Oslo Børs. I spillet simuleres ordrematching med reelle kurser.

Det koster ingenting å delta i Aksjespillet og man kan melde seg på selv om spillet pågår. Alle deltakere starter med 200.000 virtuelle kroner og kan legge inn ordrer på aksjer notert på Oslo Børs.

I skrivende stund er det to kvinner som har fått den høyeste avkastningen. Ifølge Aksjespillets nettsider har de to kvinnenes startkapital på 200.000 kroner steget til henholdsvis 255.500 og 235.475 kroner.

Målet er å oppnå størst mulig avkastning på pengene i løpet av spilleperioden, som avsluttes fredag 23. februar. Den beste vil bli premiert med 10.000 kroner.

Andrepremien er på 5.000 kroner og tredjepremien er på en tusenlapp.

Første spillerunde, som gikk før jul, hadde 7.500 deltakere og handel av aksjer for 2 milliarder kroner fordelt på 80.000 handler. Vinneren oppnådde 45 prosent avkastning i et fallende marked, opplyser selskapet i en pressemelding.


gruppe og spille mot hverandre. Alle i gruppen kan følge verdiutviklingen til hverandres porteføljer og diskutere investeringene i sitt eget diskusjonsforum. Spillegruppen kan også rangeres mot andre spillegrupper.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.