Nå kommer boken om e-coaching

Har du lyst til å bli din egen e-coach og lede deg selv. Her har du oppskriften:

Har du lyst til å bli din egen e-coach og lede deg selv. Her har du oppskriften:

Basert på sin bestselgende bok, Kunsten å lede seg selv - Få gjennomslagskraft med din emosjonelle intelligens, lanserer Randi Noyes i disse dager et E-coaching program:«Din e-coach, kunsten å lede seg selv».

Programmet bygger på bokens innhold og prinsipper og er et interaktivt verktøy laget for mennesker som ønsker en «personlig» coach og samtalepartner, og setter igjen den aktuelle boken på kartet. Interessen fra næringslivet for dette programmet er stor. DnB NOR er blant dem som allerede har sikret seg verktøyet til bruk for sine ansatte.

Kunsten å lede seg selv, er blant annet utgitt i Sverige, Storbritannia, Sør-Korea, USA og Portugal. Den er kontraktsbundet i 65 land og har så langt solgt 50.000 eksemplarer bare i Norge. I 2001 ble boken sølvvinner til «Book of the Year», kategori business. Dette banet vei for en verdenslansering.

Både boken og E-coaching-programmet bygger på fire prinsipper som et fundament for personlig og yrkesmessig utvikling:

  1. Ta ansvar for eget liv - frihet, valg og konsekvenser.
  2. Vær tro mot deg selv - kjenn dine dypeste ønsker, mål og verdier.
  3. Bruk din emosjonelle intelligens - bruk følelsene til å tenke og ta bedre valg.
  4. Sats på dine sterke sider - sats på det du brenner for ellers blir du middelmådig.

Randi Noyes er profesjonell coach og foredragsholder for næringslivet. Boken Kunsten å lede seg selv er utgitt på Cappelens Forlag, mens det er Randi Noyes selskap Leadership International som står bak det nye E-coaching verktøyet. Mer om dette på følgende nettsteder: www.din-e-coach.no el. www.selvledelse.no.

Til toppen