Nå kommer bredbånd-radio med FM-lyd

Er du glad i voksenpop og musikkhits via Internett? Nå lanserer chello og Nordic Web Radio en helt ny radiokanal, chello Radio.

Er du glad i voksenpop og musikkhits via Internett? Nå lanserer chello og Nordic Web Radio en helt ny radiokanal, chello Radio.

chello Radio er en helt ny bredbåndsradio som skal gi internettbrukerne like god lydkvalitet som en FM-radio.

Den består av to radioformater, "Comfort Zone" (kl.23.00 til kl.16 - lett popmusikk) og "Hit Mix" (kl 16 til kl. 23.00 - hitmusikk). I tillegg lanseres alle andre kanaler Nordic Web Radio tilbyr via Internett i bredbåndskvalitet på chello.no.

Det innebærer totalt et tilbud på 12 radiokanaler, skriver de to selskapene i en felles pressemelding. Nordic Web Radio er kjent som Nordens største leverandør av radio via Internett og er eid av SOL og byradioen Radio 1 Norge. Selskapet er også etablert i Sverige, og driver der blant annet Sveriges største webradiovirksomhet, Spraydio.

chello broadband er på sin side eid av infrastruktur-leverandøren UPC, et selskap der signalene har vært tåkete i 2002.


Til nå har webradiotilbudet vært begrenset til kvaliteter beregnet for modem- og ISDN-brukere, og lyden har vært dårligere enn på "vanlig" radio. For å høre webradio trenger du en PC med bredbåndsforbindelse, lydkort og høytalere.

Til toppen