KARRIERE

Nå skal Win.HLP tjene penger

Shahzad Rana er tilbake som Win.HLP sjef, og lover et skikkelig løft for selskapet. Nå ansetter selskapet noe de har manglet: markedssjef og salgsdirektør. De to nyansatte er hentet fra CHS og Compaq.

Therese Werenskiold
6. juli 1999 - 15:58

Nå skal konsulent- og programvarehuset Win.HLP få opp marginene. Det høyt profilerte selskapet har på noen få år vokst til 50 ansatte og en omsetning på rundt 40 millioner kroner (1998), men overskuddet har vært minimalt til tross for at selskapet har jobbet med partnere som SAP og DnB.

Etter å ha overtatt som sjef igjen, skal Shahzad Rana nå rydde opp. De viktigste grepene er å ansette markedssjef og salgsdirektør, noe selskapet hittil har manglet.

Bjørn Kaare Bøe begynner som markedssjef i Win.HLP fra august. Bøe har jobbet i CHS (Tidligere Santech Micro Group. Selskapet byttet navn i januar, red. anm.) i fem år. Siden 1996/97 har han jobbet med Win.HLPs egen e-handelsløsning; @ctive.Trade.

Bøe vil nå ta steget videre. - Jeg har gjennomført en ny handelsløsning i CHS, og nå vil jeg gjøre noe andre steder. Jeg vil få andre bedrifter og andre bransjer til å skjønne hva en e-handelsløsning kan gjøre for selskapet, sier han til digi.no.

Markedssjef-stillingen er opprettet for å få Win.HLP mer markedsrettet og salgsorientert.

Jan Sverre Larsen skal bli Win.HLPs nye salgsdirektør. Larsen har vært i Compaq i over syv år, sist som Partner Account Manager. - Jeg sa ja til stillingen primært for å jobbe innenfor et nytt fagfelt. E-handel er spennende, og indikasjoner fra de store aktørene tyder på at dette er i ferd med å ta av.

Shahzad Rana er positiv til nyansettelsene. - Vi har fått tak i to dyktige medarbeidere, og det er viktig å få nye tanker og nytt blod inn i selskapet, sier han til digi.no.

Han legger til at målet også er å løfte selskapet teknologisk. - Win.HLP har et betydelig større potensiale enn det vi greide å levere i 1998, avslutter Rana.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.