NAF flytter driften

Byttet ut Atea.

99X feirer ny kunde. Fra venstre: Anders Oulie, IKT Driftsjef i NAF, Kjetil E. Godø, IKT Leder i NAF, Tone Fondevik, Adm. Dir i 99X og Jan Vegard Westreng, Salgsjef i 99X.
99X feirer ny kunde. Fra venstre: Anders Oulie, IKT Driftsjef i NAF, Kjetil E. Godø, IKT Leder i NAF, Tone Fondevik, Adm. Dir i 99X og Jan Vegard Westreng, Salgsjef i 99X. (Bilde: Norges Automobil-Forbund. )

Byttet ut Atea.

Nordens største forbrukerorganisasjon, Norges Automobil-Forbund (NAF), har valgt 99X som ny driftsleverandør for sine drøyt 500 brukere. Avtalen har en verdi på 23 millioner kroner og ble allerede etablert i midten av oktober, melder selskapet i en pressemelding.

Avtalen ble vunnet fra Atea, som ifølge Finansavisen har driftet NAF de siste syv årene.

– 99X fremstod klart som den rette IT partneren for NAF. Vi gjennomførte gode undersøkelser og hadde reell dialog med 3 aktører, inklusive eksisterende driftsleverandør, forteller Anders Oulie, IKT Driftsjef i NAF i pressemeldingen fra selskapet.

I pressemeldingen fremkommer det at bilorganisasjonen har behov for en stor grad av skreddersøm. De har en rekke applikasjoner, som medlemsregister og biltester, som er tett integrert med hverandre.

99X ble startet for fem år siden av gründer Tone Fondevik og har siden starten opplevd en kraftig vekst. Omsetningen i fjor endte på 114 millioner kroner, fra 71 millioner kroner året før. Deres største kontrakt er med Mesta, tidligere Statens Veivesen, som er på over 100 millioner kroner.

Selskapet har nå 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Colombo, Sri Lanka.

    Les også:

Til toppen