Nalbant vil ha Hello på børs

Nalbant vil ha Hello på børs

Nadir Nalbant bruker foreløpig av det han tjente på å selge Sense, men går nå etter investorpenger.

Nadir Nalbant tjente gode penger som gründer av mobiloperatøren Sense. Nå har han kommet i gang med sitt nystartede selskap Hello.

Til nå har Nalbant brukt av pengene han tjente på salget av Sense og satsningen har foreløpig blitt kjørt uten de store kostnadene. Det vil fort kunne endre seg, da Nalbant nå er ute etter å hente penger for å finansiere en kraftig oppskalering av satsningen.

– Vi vurderer å slippe inn noen få nye investorer for å sikre midler til på markedsføre konseptet mer intensivt. Det er snakk om et beløp på 30 til 40 millioner kroner, sier Nadir Nalbant, gründer av Hello, til Finansavisen.

Han har ikke bestemt seg om de skal finansiere fremdriften selv eller hente eksterne penger. Det at han har råd til å finansiere videre fremdrift selv og ikke er nødt til å hente eksterne penger gir ham et kort på hånden når pengene skal hentes. Nalbant forteller at de allerede har fått forespørsler fra investorer som vil putte penger i Hello.

– Vi har fått noen henvendelser direkte til oss fra interesserte investorer. I tillegg jobber Carnegie mot utvalgte kunder, sier Nalbant.

Selskapet ble stiftet så sent som i 2005, men det hindrer ikke Nalbant i å allerede nå sikte kursen inn mot børsnotering på Oslo Børs.

– Vi har ambisjoner om å ta selskapet på børs i løpet av ett til to år, sier Nalbant til Finansavisen.

Til toppen