NamePlanet med katalansk e-post-tjeneste

Fordi den katalanske nasjonalfølelsen er svært sterk i de nordlige delene av Spania, fant NamePlanet det riktig å lansere verdens første e-post-tjeneste på katalansk.

For den norskutviklede e-post-tjenesten NamePlanet er det, ifølge en pressemelding, svært viktig å tilpasse oss lokale ønsker og behov.

Seks millioner mennesker snakker katalansk, og alle disse kan nå få en utrolig personlig e-post-tjeneste på sitt eget morsmål og e-postadresse ut fra formelen fornavn@etternavn (for eksempel speedy@gonzales.es).

E-post-tjenesten NamePlanet.com var allerede tilgjengelig på syv språk før katalansk nå kom som det åttende i rekken. I tillegg er selskapet stolt over å stå bak verdens eneste e-posttjeneste på katalansk.

Etter planen skal det legges til ett nytt språk på NamePlanet.com hver måned resten av året.

Selskapet ser for seg et stort marked, og hevder at 90 prosent av alle spanjoler kan få en e-postadresse av typen fornavn@etternavn. Det utgjør omkring 35 millioner mennesker. I tillegg kommer alle latinamerikanerne med spansk etternavn.

Blant de 270.000 personene som har skaffet seg en e-postadresse fra NamePlanet, er de aller fleste fra Skandinavia, men en betydelig andel tyskere, franskmenn, amerikanere og omkring 4,000 spanjoler har også oppdaget gratistjenesten.

Flere saker om NamePlanet finner du her:


250.000 har sin.utrolig.personlige@adresse.no
Sekssifret for navneplaneten etter fem uker
Bli personlig med NamePlanet

Til toppen