BEDRIFTSTEKNOLOGI

Naurstad ny sjef i Uunet Norge

Gisle Naurstad ble suspendert fra stillingen som administrerende direktør EUnet Norge i mars. Han tiltrådte som administrerende direktør i Uunet Norge 1. juni og er med på å bygge opp selskapet fra null.

Frode Eriksen
10. juni 1999 - 10:42

I mars iverksatte EUnet International full intern granskning i EUnet Norge etter at deler av selskapet ble fisjonert ut til Mogul Media, under ledelse av nettopp Gisle Naurstad, som da var administrerende direktør i EUnet Norge. Det endte med en suspensjon på ubestemt tid for Naurstad, som nå dukker opp igjen i Uunet Norge. Der startet han 1. juni og er så langt eneste ansatt.

På en pressekonferanse onsdag opplyste Naurstad at Uunet skal bygges opp til å bli en totalleverandør av kvalitetstjenester i Norge, der det er høyendekunder som i første omgang skal prioriteres.

Gisle Naurstad.
Gisle Naurstad.

- Vi skal fokusere på bedrifter med internasjonale behov, sier Naurstad. Han tror ikke det lenger er rom for lokale aktører i Norge, knapt nok for nasjonale aktører. Derimot har han tro på internasjonale aktører, som det Uunet er en del av.

- Vi tror at en del av markedet er klare for internasjonale totalleverandører innenfor Internett-løsninger, der vi starten vil nøye oss med enkle løsninger som ulike aksessformer, med garantert båndbredde og 24 timers support, i tillegg til husting og driftstjenester.

Ved hjelp av partnere vil selskapet også tilby systemintegrasjon og web-løsninger, mens Uunet selv via morselskapet vil tilby analyserte telekomløsninger.

Uunet Norge og MCI Worldcom skal bygge opp sine organisasjoner parallelt i Norge, med planlagt mellom 10 og 15 ansatte i begge organisasjonene ved årsskiftet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.