Nav kjøper pc-utstyr og service for opptil 300 millioner fra Atea

Feiret storkontrakten med kake: Fra v. regionsdirektør Kim Grove-Knutsen og kundeansvarlig Svein Egil Moe, begge fra Atea.
Feiret storkontrakten med kake: Fra v. regionsdirektør Kim Grove-Knutsen og kundeansvarlig Svein Egil Moe, begge fra Atea.

Etter en anbudsrunde har Atea vunnet en diger rammeavtale med Nav på leveranse av pc-er og lokalt utstyr med tilhørende tjenester.

Fordi dette omfatter samtlige klienter etaten kjøper inn over det ganske land, blir det store summer ut av det. Nav har nærmere 14.000 ansatte fordelt på 566 kontorer, eller såkalte brukersteder.

300 millioner

Innkjøpene er estimert til 75 millioner kroner i året. Det gir en samlet totalverdi på inntil 300 millioner kroner over avtaleperioden på to år, dersom vi teller med opsjonen på forlengelse - også den løper i to år.

Dermed har Nav gitt leverandøren fornyet tillit. Samme rammeavtale hadde en anslått verdi på 200 millioner kroner da partene fant sammen sist, høsten 2012.

Michael Jacobs, som er administrerende direktør for Atea i Norge, er naturlig nok fornøyd med at leveransene til en av deres største kunder fortsetter.

– Nav er en veldig stor og komplisert kunde spredt over hele landet, som det er spennende å jobbe sammen med, sier Jacobs til digi.no.

Dette er imidlertid ikke den eneste rammeavtalen selskapet har med Nav. De er blant annet inne i varmen også på en leveranse av programvare og konsulentbistand.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen