KORTNYTT

NAV tildeler rammeavtaler

16. aug. 2007 - 08:52

Bouvet opplyser i en børsmelding at de har signert rammeavtale med Arbeids- og velferdsetaten (NAV), for levering av konsulenttjenester innen IKT-områdenene systemutvikling, Internett/intranett, teknisk kvalitetssikring, virksomhetsarkitektur og teknisk arkitektur.

Rammeavtalen har en varighet på to år, med en opsjon for å forlenges to ganger, ett år av gangen.

- Det er en spennende utvikling innen IT i offentlig sektor for tiden, og vi er veldig

fornøyde for å få være en del av denne utviklingen. Dette er en strategisk viktig avtale for oss og vi regner med spennende utfordringer i forbindelse med denne avtalen, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet, i en børsmelding.

NAV skal også være i ferd med å tildele en ny kontrakt for vedlikehold og videreutvikling av Infotrygd.

Det er en kontrakt som IBM har hatt frem til nå, men ifølge Computerworld.no skal NAV være i ferd med å signere ny avtale med Cap Gemini.

- Vi var i grunn godt fornøyd med IBM, men vi ble tvunget å utlyse kontrakten på Doffin. I en helhetsvurdering gjør vi dette skiftet, sier NAVs it-direktør Gunnar Horn til Computerworld.no.

Kontrakten er imidlertid ikke helt i boks. Klagefristen har ikke utgått ennå, og avtalen kan ikke undertegnes før det har skjedd.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.