BEDRIFTSTEKNOLOGI

Navigator 4.02 kan lastes ned alene

Netscape Communicator har skilt ut Navigator 4.02 og Netcaster fra Communicatorpakken og lagt de tilgjengelige på ftp-serveren.

Liv Torild Mytting
18. aug. 1997 - 14:27

Netscape Communications har gjort slutt på alle spekulasjonene og postet en strippet Communicator pakke som inneholder Navigator 4.02 og Netcaster, uten muligheter for e-post og news. Denne pakken tar 8,04 MB, mot Communicator-pakkens 18 MB.

De offisielle uttalelsene fra Netscape kommer først på et pressestunt i Sverige 17.30 i dag, opplyser Thomas Hagelid i Nocom Norge AS, Norsk Netscape forhandler, til digi.

Postingen kommer trolig etter massivt press fra samarbeidspartnere. Lotus Development Corp. har gått hardt ut for å få adskilte versjoner av Navigator og Communicator. Lotus vil skille ut Communicator fordi den konkurrerer med deres egne applikasjoner. Også IBM, Oracle og Sun Microsystems har hatt innvendinger mot pakken fordi den konkurrerer med deres egne produkter. Navigator 4.02 uten Communicator vil trolig knyttes opp mot produkter fra de samarbeidende firmaene, skriver Nando Net.

Til tross for at det ennå ikke er offisielt at Netscape har sluppet programmene i ene-versjon, ligger pakken med Navigator 4.02 og NetCaster nedlastbar på Netscapes ftp-server.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.