TELEKOM

Navnekrøll for Telenor-datter

Meldte at teleselskapet skifter navn. Det var feil.

13. sep. 2011 - 08:30

En heleid datter av Telenor meldte i går at teleselskapet skifter navn til Telway. Drøyt to timer senere kom kontrabeskjeden. Det dreide seg om en skrivefeil.

- Tittelen på e-posten er dessverre feil. Det er Telefonselskapet som skifter navn. Beklager feilen, skriver administrerende direktør Borgar Hestad.

Han forteller at de i lengre tid har arbeidet med å bytte navn på virksomheten som holder til i Drammen.

- Det nye navnet representerer en ny fase i selskapetshistorie og signaliserer på en god og tidsriktig måte at vi jobber innen telebransjen samt med distribusjon og logistikk, sier Hestad i en pressemelding.

Det opplyses samtidig at salgsdirektør i Telenor Norge, Eivind Brandser, overtar som selskapets nye leder fra månedsskiftet.

Telway er landets største distributør av bredbånds- og multimediaprodukter til internettoperatører, og ble opprinnelig stiftet i 1987 under navnet Telefonselskapet AS.

Foruten sluttbrukerutstyr til DSL, fiber, kabel-tv, mobilt bredbånd og IPTV, leverer de også logistikk og tekniske tjenester. Telenor er både eier og deres viktigste kunde.

Telway distribuerer hvert år nær 350.000 bredbåndsmodem. Økonomien i selskapet oppgis å være i god utvikling og alle nøkkeltallene peker i riktig retning.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.