Nederland skal Zoomes inn

Den norske e-handelstjenesten Zoomit.com har kjøpt opp den nederlandske forbrukerportalen Koopwijzer. Samtidig skal Zoomit.com lansere en ny tjeneste til brukerne.

  • Zoomit.com, den norske e-handelstjenesten som lar forbrukere finne og sammenligne priser på produkter på nettet, ekspanderer nå til kontinentet. Selskapet meddelte i dag at de har kjøpt opp den nederlandske tjenesten Koopwijzer.

Dette selskapet driver innenfor samme område som Zoomit.com, nemlig å hjelpe netthandlere med å finne de beste prisene på et gitt produkt.

Den norske e-handelstjenesten skal betale selskapet med aksjer.

- Vi er svært glad for denne handelen. Ikke bare etablerer vi en sterk tilstedeværelse i Nederand, vi vil også bli i stand til å gi våre brukere en bedre tjeneste ved å tilby et større spekter av relevant informasjon. I tillegg til å hjelpe folk å finne de beste prisene skal vi også hjelpe dem å finne det beste produktet, sier

  • Johan Dolven, administrerende direktør for Zoomit.com i en pressemelding.

    Zoomit.com skal implementere produktinformasjonstjenester til sine nettsider gradvis. Først ut er Nederland, deretter en engelsk versjon, mens de gjenværende språkene skal implementeres til høsten. Det skriver selskapet i en pressemelding.
Les:
Nå kan du sammenlikne nettbutikk-priser i hele Europa
Kjøpet i Nederland er et steg i den europeiske ekspansjonen til Zoomit.com. Selskapet har teamet opp med konsulentselskapet
Til toppen