Nerdequiz gjør oss forbannet

Når du først har fått registrert deg, så hindrer spillet deg i å bruke hele dagen på å svare på spørsmål. For noe tull!

Ja, dette spillet gjør oss skikkelig sint. Først må du registrere deg for i det hele tatt å kunne svare på spørsmålene - så får vi servert kun tre spørsmål om dagen, mens sekundene gallopperer nedover.

Etter den første svarrunden prøver vi febrilsk å få opp flere spørsmål, men får beskjed om å vende tilbake om 11 timer, 48 minutter og 20 sekunder....vel ti sekunder...nei tre sekunder. Det holder ikke når man allerede er hekta.

Klikker vi oss inn på highscore-listen, får vi vite at vi kun ligger på 192. plass og at det er langt opp til de 50 første. Dette idiotiske spillet gjør at vi må bruke hver dag og resten av måneden for å kunne nærme oss toppscoren på nærmere 10.000 poeng!

Shareware og freeware:
Lenke til dagens internettspill: Nerdequiz


digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer til herman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.
 
Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Til toppen