Nero Digital Pro gir bedre komprimering

En pakke fra Nero lover videokomprimering ned til 20 prosent av filens opprinnelige størrelse.

En pakke fra Nero lover videokomprimering ned til 20 prosent av filens opprinnelige størrelse.

Nero lanserer en pakke for lyd- og videokomprimerings med fem ledende applikasjoner: Nero Recode 2, Nero ShowTime 2, Nero PhotoSnap, Nero MediaHome og NeroVision Express 3. Nero Digital Pro er en forbedring av 30-dagers prøveversjonen av Nero Digital som kan lastes ned gratis.

Med Nero Digital Pro kan brukerne utnytte mulighetene i lyd- og videokomprimeringsteknologien sammen med utvalgte programmer fra Nero, som understøtter Nero Digital-teknologien. Med Nero Recode 2 skal man kunne komprimere ikke-kopibeskyttet DVD-film til Nero Digital-format, og samtidig bevare en optimal videokvalitet. Deretter kan Nero Digital-formatet avspilles ved hjelp av Nero ShowTime 2. Med Nero MediaHome kan brukerne dele innholdet i Nero Digital via enhver UPnP- eller DLNA-kompatibel multimedieenhet eller PC i et hjemmenettverk.

NeroVision Express 3 er for å ta opp, redigere og eksportere video til Nero Digital-filformatet.

Nero PhotoSnap har et stort antall funksjoner innen digital behandling.

Nero Digital er en komplett codec-audio-/videoløsning, basert på MPEG-4-standarden. Den understøtter også MPEG-4 AVC/H.264-codec, som allerede er innført som obligatorisk codec i fremtidige standarder som eksempelvis HD DVD og Blu-ray.

Komprimeringsteknologien reduserer videomateriale en femdel av den opprinnelige størrelsen. Video i Nero Digital kan avspilles på en PC med Nero Digital-codec samt på det stigende antall godkjente elektroniske forbrukerenheter fra Nero Digital.

Til toppen