Nero Digital Pro gir bedre komprimering

En pakke fra Nero lover videokomprimering ned til 20 prosent av filens opprinnelige størrelse.

Nero lanserer en pakke for lyd- og videokomprimerings med fem ledende applikasjoner: Nero Recode 2, Nero ShowTime 2, Nero PhotoSnap, Nero MediaHome og NeroVision Express 3. Nero Digital Pro er en forbedring av 30-dagers prøveversjonen av Nero Digital som kan lastes ned gratis.

Med Nero Digital Pro kan brukerne utnytte mulighetene i lyd- og videokomprimeringsteknologien sammen med utvalgte programmer fra Nero, som understøtter Nero Digital-teknologien. Med Nero Recode 2 skal man kunne komprimere ikke-kopibeskyttet DVD-film til Nero Digital-format, og samtidig bevare en optimal videokvalitet. Deretter kan Nero Digital-formatet avspilles ved hjelp av Nero ShowTime 2. Med Nero MediaHome kan brukerne dele innholdet i Nero Digital via enhver UPnP- eller DLNA-kompatibel multimedieenhet eller PC i et hjemmenettverk.

NeroVision Express 3 er for å ta opp, redigere og eksportere video til Nero Digital-filformatet.

Nero PhotoSnap har et stort antall funksjoner innen digital behandling.

Nero Digital er en komplett codec-audio-/videoløsning, basert på MPEG-4-standarden. Den understøtter også MPEG-4 AVC/H.264-codec, som allerede er innført som obligatorisk codec i fremtidige standarder som eksempelvis HD DVD og Blu-ray.

Komprimeringsteknologien reduserer videomateriale en femdel av den opprinnelige størrelsen. Video i Nero Digital kan avspilles på en PC med Nero Digital-codec samt på det stigende antall godkjente elektroniske forbrukerenheter fra Nero Digital.

Til toppen