BEDRIFTSTEKNOLOGI

Neste Windows Vista-beta blir offentlig

Neste betautgave av Windows Vista er bare noen uker unna. Den blir trolig tilgjengelig for alle.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. mai 2006 - 10:10

Microsoft skal utgi den andre betautgaven av Windows Vista dette kvartalet. Mye tyder på at det vil skje allerede den 22. mai, i forbindelse med WinHEC-konferansen i Seattle, som starter den samme dagen.

Til nå har Microsoft utgitt én betautgave og flere CTP-utgaver (Community Technology Preview) av Windows Vista, men disse har kun vært tilgjengelige for utvalgte grupper, blant annet en del av dem som abonnerer på MSDN eller TechNet.

Under WinHEC er det ventet at Beta 2 av Windows Vista blir delt ut til deltakerne på en DVD-plate. Det ventes også at denne vil bli tilgjengelig for nedlasting kort tid etterpå, trolig bare noen få dager. Selv om det ennå ikke er offisielt bekreftet av Microsoft, er det svært mye som tyder på at denne betautgaven blir tilgjengelig for alle.

    Les også:

Nå inviterer Microsoft interesserte til forhåndsregistrere seg for å få tilgang til kommende, offentlige betaversjoner, ikke bare av Windows Vista, men også Office 2007 og Exchange Server 2007. Dette kan gjøres på denne websiden. Det er ikke oppgitt noen dato for når disse vil bli sluppet, men de som melder seg på vil motta en e-post når betautgavene blir tilgjengelige for dem.

For de aller fleste vil den endelige utgaven av Windows Vista tidligst bli tilgjengelig i første kvartal av 2007.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.