Nesten-Word servert gratis over nettet

Nesten-Word servert gratis over nettet

Gratis, nettbaserte programmer blir stadig mer avansert. Her er en ny som hevder å kunne måle seg med Word.

En stadig voksende samling nettjenester servere med den såkalte Ajax-teknikken enkel programvare over nettet. I din nettleser får du opp et vanlige grensesnitt med menyer og mulighet til å lagre og dele innholdet på nettet.

Programmene imponerer, men er beregnet for vanlige brukere som bare benytter seg av en brøkdel av mulighetene Microsoft Office servere. Men mulighetene blir stadig større og nå sammenligner Inetword seg med Word - og de andre nettbaserte tilbudene.

At Inetword skal kunne matche Word er dog en overdrivelse. Tabellen over funksjoner som Inetword og Word deler er veldig subjektiv, men den viser at Inetword har en del muligheter som hittil ikke har vært servert gratis over nett.

Blant annet har Inetword fått på plass automatisk lagring, mey bedre tabell-muligheter, mulighet for flere åpne dokumenter på en gang og versjonskontroll som viser endringene.

Programmet har også en del HTML-funksjoner som bakgrunnsbilde som gjør at det kan brukes som en editor for HTML-koding.

For virkelig å vise seg har Inetworld gjort en morsom vri. Når du åpner forsiden deres tar det litt tid. Det skyldes at du laster hele programmet. Menyen på toppen av deres forside er ikke et bilde. Du kan bruke alle verktøyene og prøve dem med en gang på forsiden - men du får selvfølgelig ikke lagret.

Her finner du Inetword.

Til toppen