Netcom bytter innholdsleverandør

I konkurranse med flere europeiske leverandører har NetCom valgt svenske Aspiro som preferert partner på levering av mobile tjenester.

I konkurranse med flere europeiske leverandører har NetCom valgt svenske Aspiro som preferert partner på levering av mobile tjenester.

Fra og med 1. februar 2005 vil Aspiro drifte underholdningstjenestene musikk, ringetoner, mobilspill, animasjoner, fargebilder med mer på NetComs web- og wapportaler.

Netcoms wapportaler er i dag blant Norges viktigste distribusjonskanaler for mobilt innhold. Gjennom målrettet markedsføring, blant annet med utstrakt bruk av avkampanjer og events, skal NetCom og Aspiro sammen sørge for at denne kanalen vokser ytterligere.

Basert på den forventede nettoomsetningen, blir NetCom en av Aspiros største samarbeidspartnere.

Aspiro har tilbudt mobile underholdnings- og informasjonstjenester siden 1998, og har siden juni 2001 vært børsnotert på Stockholmsbörsens s.k. O-liste. Selskapet har 60 medarbeidere fordelt på Sverige, Norge, Danmark, Storbritannia, Luxemburg og Spania, og finnes i tillegg på mobilmarkedet i USA og Canada. Aspiro er markedsleder i Sverige.

Aspiro har en bred portefølje med mobilt innhold som ringetoner, javaspill, fargebilder, animasjoner, nummeropplysning på sms, varslingstjenester med mer. Distribusjonen foregår via annonsering, partnerskap, mobiloperatører og mediehus. Aspiro når også brukere direkte via web- og wapsider under varemerker som Mobilehits, Cellus, Super og Plingplong.

Til toppen