BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom følger opp

Ikke før har Telenor Mobil presentert sine nye mobilpriser gjeldende fra neste år, varsler konkurrenten NetCom at de vil følge opp. Ny prisstruktur kommer i desember.

Frode Eriksen
27. nov. 1997 - 17:56

- Ikke uventet er informasjonssjef i NetCom GSM, Gunnar Grythe, sin kommentar til Telenor Mobils nye prisstruktur. Han sier til digi.no at prisene på mobiltjenester går mot det som har vært NetComs spådom for fremtiden; at den er trådløs.

- Vi kommer til å følge Telenors priser, men har ikke noe ønske om å være prisdrivende. Men vi skal være konkurransdyktige, sier han.

Grythe er ikke særlig begeistret for Telenor Mobils prissammenligning, som han mener er å sammenligne epler og pærer når en tar utgangspunkt i Telenors nye priser fra 1.1.98 og NetComs eksisterende priser. Han er imidlertid enig i at konkurransen heller bør skje på samtalepriser fremfor på provisjonsnivået.

- Vi tror heller ikke at prisen betyr alt. Vi har hatt en tjeneste det vi plasserer kunde i de riktige abonnementsgruppene siden starten og ser også at service og kvalitet er minst like viktig som å bare sette ned prisene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.