RESULTATERFINANS

NetCom frykter ikke konkurranse

Terje Christoffersen i NetCom tror ikke Telia kommer i gang med Mobiltelefoni før år 2000. Han tror heller ikke at NetSystem blir noen trussel for selskapet.

Jørgen Christiansen
17. aug. 1998 - 14:34

- Vi vet selv hvor lang tid det tar å rekruttere nye kunder. De går også for et markedssegment hvor vi har svært lite å miste, sa adm. dir. Terje Christoffersen i NetCom, på spørsmål om hvorvidt NetSystem ville være en trussel for NetCom.

Uttalelsen fra Christoffersen kom på den samme resultatpresentasjonen hvor selskapet fortalte at det ville prioritere små og mellomstore bedrifter i sin markedsføring den nærmeste tiden. Christoffersen gav da uttrykk for at dette var et markedssegment hvor NetCom i dag er meget langt unna hva han mener er en "fair share" av markedet.

NetSystem skal kun markedsføre seg overfor små og mellomstore bedrifter.

I forhold til NetSystems muligheter til å få tilgang til et mobilnett, var Christoffersens eneste kommentar at Norske myndigheter ville være de første i Europa som i så tilfelle gav slik tilgang.

Terje Christoffersen tror heller ikke at Telia blir noen plagsom konkurrent med det første.

- Selskapet har ennå ikke tatt noen beslutning om utbygging i Norge. Det vil trolig ta minimum 14 måneder fra de tar en slik beslutning til de vil være så godt utbygget at de kan få nasjonal dekning i Norge, sa Christoffersen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.