BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom i samarbeid med Ericsson/Microsoft-selskap

Mobiloperatøren NetCom blir den første operatøren i verden som innleder samarbeid med Ericsson Microsoft Mobile Venture og Ulf Avrin (bildet). NetCom får dermed tilgang til Moso, et produkt som blant annet inneholder synkronisert Outlook på mobiltelefonen.

Frode Eriksen
18. des. 2000 - 11:24

- Når vi nå forbereder oss på et tredje generasjons mobilnett, ønsket vi en offensiv partner som kan levere løsninger våre kunder finner enkle i bruk og ser nytten av. Den har vi funnet i Ericsson Microsoft Mobile Venture, sier administrerende direktør i NetCom GSM, Terje Christoffersen.

Dermed ble selskapet det første som inngikk avtale med selskapet som ble lansert som et samarbeid mellom Ericsson og Microsoft i desember i fjor.

Avtalen vil i løpet av første kvartal 2001 gi NetComs bedriftskunder tilgang til Moso, som er den første kommersielle løsningen til Ericsson Microsoft Mobile Venture. Løsningen vil gi bedriftskundene mobil tilgang til sin epost og annen personlig informasjon, slik som kalender, kontakter og oppgaveoversikt. Det vil også være mulig for kolleger å få oversikt over felles dokumenter, kalender og arbeidsoppgaver, mens de er ute på oppdrag.

- NetCom er en raskt voksende mobiloperatør som har klare visjoner og ser viktigheten av mobile applikasjoner slik som Moso. Derfor mener vi NetCom er en perfekt partner når vi lanserer Moso for mobiltelefonen, sier president i Ericsson Microsoft Mobile Venture, Ulf Avrin i en pressemelding.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.