Netcom med gratis OL-sendinger

Lekene i Beijing blir fritt tilgjengelig på mobilen, og Netcom tar regninga.

Netcom med gratis OL-sendinger

Lekene i Beijing blir fritt tilgjengelig på mobilen, og Netcom tar regninga.

Når OL starter i Beijing om to dager kan du følge de norske medaljehåpene helt kostnadsfritt, vel å merke hvis du er kunde hos Netcom.

Oppdatert:

En digi.no-leserer reagerte med vantro over Wap-takster på det som skulle være et gratis tilbud. Det viste seg imidlertid å bare være en feil opplysning på Netcoms nettsider.

- Datatrafikken blir nulltaksert, uttaler Netcoms kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus til digi.no, og bekrefter dermed at tjenesten vil være helt gratis for selskapets kunder i Norge. For bruk utenlands gjelder egne priser.

- Store deler av sendingene foregår på dagtid, når vi gjerne er mest på farten. Da kan det være fint å ha med seg OL i lomma. Vi håper kundene våre vil sette pris på denne tjenesten, samtidig som de kan være trygge på at vi dekker kostnaden, sier Netcoms innholdssjef Marius Halle i en pressemelding.

Øyeåpner

Det er fortsatt mange som ikke har oppdaget mulighetene innen tv på mobiltelefon. Nå håper Netcom at OL-tjenesten gjør at flere får opp øynene for mediet.

- Kvaliteten på telefonene, skjermstørrelse og hastigheten i mobilnettet gjør at brukeropplevelsen har blitt veldig god. Vi håper at denne tjenesten bidrar til at enda flere får øynene opp for MobilTV, sier Halle.

Selskapets tilbud er utviklet i samarbeid med NRK, og tjenesten er tilgjengelig når sendingene fra Beijing starter fredag kveld. Datoen for åpningen burde være lett å huske: 08.08.08.

Også for iPhone

Netcom har så langt enerett på salg av mobiltelefonen iPhone her til lands, og OL-tilbudet vil etter det digi.no erfarer også fungere på iPhone. Denne telefonen har ellers måttet tåle kritikk for manglende støtte for andre videoformater enn Apples egne.

Ved å sende kodeordet «OL» til 1989 får man tilsendt korrekt nettadresse for tilgang, eller man kan gå inn via Netcom mobilportal på wap.surfport.no.

Til toppen