BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom mister nok en sjef

I forrige uke mistet NetCom-sjef Terje Christoffersen fire toppledere og nå går enda en: Internett-sjef Haakon Klæbo har bare vært i NetCom siden nyttår.

Einar Ryvarden
28. mars 2000 - 16:37
NetComTerje Christoffersen
Les om lederflukt i Netcom:
Lederflukt fra NetCom
NetCom-sjef: - Naturlig at folk slutter
Haakon KlæboTele2


- Haakon har vært her en kort tid, og vi er lei oss for å miste han, men det går ikke ann å blande inn personlig følelser under slike jobbskifter, sier Christoffersen til digi.no.

Dermed rammes NetCom ekstra hardt av den lederflukten som preger data- og telebransjen om dagen. Muligheten til å starte nye Internett-selskaper med utsikter til store, fremtidige fortjenester har lokket en serie med toppledere til å forlate sine godt betalte jobber. Blant andre Dell Norges toppsjef, Eirik Lunde, og Getronics-direktør Jens Rugseth hoppet i vinter av for å drive nyskapning på Internett.

Les om alle lederbyttene:
IT-bransjen mangler nye sjefer

- De siste seks månedene har det vært en veldig spesiell situasjon i markedet for ledere som vil starte for seg selv. Det gir oss utfordringer på hvordan vi avlønner våre ledere, sier Christoffersen til digi.no. Vi har et opsjonsprogram, men det er klart vi diskutere dette internt. I en periode nå får jeg en ekstra belastning, innrømmer NetCom-sjefen.

Det er NetComs systemsjef, Sondre Aarrestad, som overtar Klæbos stilling.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra