BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom reduserer mobilpriser med 35 millioner

Fra årsskiftet justerer NetCom sine priser ned, slik at selskapet med uendret ringevolum vil gi sine kunder et priskutt på 35 millioner kroner. Samtidig innfører selskapet startpris for alle samtaler.

Frode Eriksen
10. nov. 1999 - 11:51

Prisene kuttes mest på NetCom Fritid - som også er NetComs største kundegruppe om en holder kontantkortkundene unna. Prisnedgangen blir på opptil 67 prosent og blir størst for samtaler mellom NetComs egne kunder på dagtid.

Men prisnedgangen blir også merkbar for samtaler til andre mobilselskap, som i dette tilfellet betyr Telenor Mobil. Mens det før kostet 6,99 kroner for Fritid-kunder å ringe til Telenor Mobil per minutt blir den nye prisen 5,39 kroner, mens Storbruker-kunder heretter vil betale 1,75 kroner, som er en nedgang fra 2,39 kroner.

NetCom innfører også en startavgift på alle samtaler på 59 øre, som er en avgift som ingen av mobilselskapene tidligere har tatt. En tilsvarende avgift ble for et par år siden innført på fastnettet.

Likevel vil prisene justeres ned med 35 millioner kroner i forhold til dagens nivå, opplyser selskapet i en pressemelding.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.