BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom-sjef: - Naturlig at folk slutter

Administrerende direktør i NetCom, Terje Christoffersen, avdramatiserer det at fire av selskapets toppledere slutter. - Vi jobber i en utrolig dynamisk bransje, der det er helt naturlig at folk flytter på seg, sier han til digi.no.

Frode Eriksen
21. mars 2000 - 11:44

Christoffersen mener det ikke er et problem at tre av de fire som slutter også har fungert som NetComs ansikt utad, som både gjelder informasjonsdirektør Per Bjørkum, direktør for marked/salg, Mikal Rohde og leder av juridisk avdeling, Stein Ove S. Gordner. Også den internt profilerte direktør for Organisasjon & Personal, Torill Gråberg, slutter.

- Det er oppbruddets time, men livet går videre for NetCom. Også for dem som slutter, sier Christoffersen. Han sier at selskapet følger sin strategi videre, som blant annet inkluderer de nye strukturelle endringene som blir foretatt som følge av oppsigelsene.

Les mer her:
Lederflukt fra NetCom

Christoffersen sier at han har samordnet offentliggjøringen av oppsigelsene fremfor å ta en og en.

NetCom henter Olav Madland fra Alcatel som leder av en ny seksjon;"Bedriftssalg". Madland ble forøvrig i 1998 hentet fra Telenor Mobil til Alcatel. Christoffersen vil selv overta ansvaret for resten av salgs- og markedsorganisasjonen.

- Vi jobber i en bransje der det skjer svært mye, og det er helt naturlig at folk slutter. Det er en del av vår hverdag på godt og vondt, sier Christoffersen til digi.no.

Christoffersen tror ikke det er mangel på utfordringer i NetCom. - Det tror jeg våre 500 ansatte også mener.

Om selskapets utfordringer fremover sier Christoffersen at det er å lage bedre produkter for en billigere penge for kundene. Om sin egen utfordring sier han at det er å sørge for at NetCom er bedre enn konkurrenten til å tilfredsstille kundene.

- Den interne organiseringen er ett av flere element, sier Christoffersen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.