Netcom tilbyr fri datasurf med iPhone

Bøyer av for kritikk, og lanserer nytt abonnement med fastpris på datatrafikk.

Netcom snur etter kritikk, og tilbyr nytt abonnement med fastpris på datatrafikk.
Netcom snur etter kritikk, og tilbyr nytt abonnement med fastpris på datatrafikk.

Bøyer av for kritikk, og lanserer nytt abonnement med fastpris på datatrafikk.

Netcom er den eneste norske mobiloperatøren som får selge iPhone. Forventningene har vært enorme, men mange ble skuffet da Netcom lanserte sine priser.

Netcom tilbød i utgangspunktet tre abonnement som inkluderte forskjellige mengder tellerskritt, SMS-meldinger og megabyte med datatrafikk. Skuffelsen gikk på at mange mente det var altfor få megabyte inkludert, spesielt med tanke på amerikansk statistikk som viste at iPhone-brukere er mye mer aktive websurfere enn andre mobilbrukere.

    Les også:

Nå har Netcom lyttet til tilbakemeldingene, og forteller i dag at de vil lansere et fjerde abonnement for de som kjøper en iPhone. Abonnementet har fått navnet iConnect.

- Vi er veldig glad for alt engasjement rundt iPhone-lanseringen vår, og kommer nå med et fjerde abonnement på direkte oppfordring fra kundene våre. Mens iTalk-abonnementene fokuserer på totalforbruk ved å inkludere både ringeminutter og sms i tillegg til datatrafikk, lanserer vi iConnect for å møte behovet for fri databruk, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom.

iConnect-abonnementet vil koste 499 kroner i måneden. Bindingstiden er 12 måneder, og mobilen koster henholdsvis 3.290 og 4.190 kroner for utgavene med 8 og 16 gigabyte lagringskapasitet.

Netcom gjør også en justering av de andre abonnementene. Prisen per megabyte utover de inkluderte halveres, og for å hindre sjokkregninger settes det et tak på hvor mye datasurfingen kan komme opp i per måned.

Netcom starter saleg av iPhone førstkommende fredag, og det er samme tidspunkt som den nye iPhone-utgaven blir tilgjengelig i alle land den lanseres i.

    Les også:

Til toppen