BEDRIFTSTEKNOLOGI

NetCom varsler frekvensomlegging

Fra klokka åtte mandag kveld og fram til klokka sju tirsdag morgen vil NetCom GSM-kunder i Øst- og Vestfold kunne oppleve forstyrrelser i mobilnettet. Dette skyldes en frekvensomlegging NetCom gjør for å møte det økte ringevolumet i området.

Øystein Kvistad
13. juni 1997 - 17:03

- Frekvensomleggingen gjennomføres for å kvalitetssikre nettet ved den forventede trafikkøkningen i sommer, varsler NetCom, som opplyser at den prosentvise økningen av totaltrafikken på Østlandet har mer enn fordoblet seg siden ifjor. Erfaringsmessig øker mobilbruken i sommermånedene. Dette skyldes ikke minst nedsatte priser i hele juli måned, samt forbedret dekning i hytte- og friluftsområdene.

For å gjennomføre frekvensomleggingen så smertefritt som mulig for selskapets kunder, foretar NetCom frekvensomleggingen sent på kvelden og om natten. På grunn av frekvensomleggingen kan det bli små lokale forstyrrelser på nettet i løpet av omleggingen, men nettverket vil i etterkant ha en enda høyere kvalitet, lover mobiloperatøren

Den sterke veksten i markedet gjør at NetCom nå har større tro på at selskapet skal snu til overskudd i løpet av inneværende år. For året som helhet blir det derimot underskudd.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.