RESULTATERFINANS

Netconnect hentet 50 millioner

Netconnect-sjef Rolf Larsen hentet 50 millioner i en emisjon for å finansiere videre vekst

8. mai 2006 - 08:23

Netconnect Systems ble stiftet i 1998 og er nå i ferd med å vokse seg store på møtetjenester. Selskapet har utviklet en løsning som kombinerer web, vanlig telefon, IT-telefoni og video. De leverer også Microsoft Office Live Meeting som er integrert i selskapets konferansetjeneste.

I 2004 omsatte konsernet for litt over 34 millioner kroner, og økte omsetningen til 50 millioner kroner i fjor. Nå satses det for fullt og selskapet har nettopp hentet 50 millioner kroner i en overtegnet emisjon for å ekspandere.

– Responsen blant investorer har vært meget god, og vi er veldig fornøyde over ha gjennomført emisjonen, sier Rolf Larsen, administrerende direktør i Netconnect i en pressemelding.

Tidligere denne måneden kjøpte selskapet Telenors svenske Meetat-virksomhet og midlene fra emisjonen vil bli blant annet bli brukt til å gjennomføre flere oppkjøp.

Norske Netconnect har etablert seg med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Østerrike, Tyskland, Storbritannia og Canada.

OBS:
Denne artikkelen ble rettet 8. mai kl 1335 da vi ble gjort oppmerksom på at salgstallene vi opprinnelig oppga bare gjaldt ett selskap og ikke hele konsernet. Tallene ovenfor er de korrekte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.