BEDRIFTSTEKNOLOGI

NETnet ekspanderer til Sør-Europa

NETnet International etablerer seg i Hellas og regner med å kapre 350 nye kunder i løpet av året. I likhet med andre etableringer skjer Hellas-satsingen i samarbeide med eksisterende lokale aktører innenfor teleformidling.

Frode Eriksen
16. apr. 1997 - 14:58

Som en av verdens ledende handels- og sjøfartsnasjoner har det greske markedet naturligvis stor interesse av pressede priser på internasjonale telefonsamtaler, sier konsernsjef Erik Hallberg i NETnet International..

Etableringen i Hellas skjer i samarbeide med Thanos Stamboulopoulos. Administrerende direktør for NETnet i Hellas blir

Costas Stamboulopoulos.

Fra før er NETnet etablert i Sverige, Norge og Tyskland, og har en nylig gjennomført etablering i Østerrike bak seg.

- Det er i første rekke i Athen vi finner et stort potensiale og vi tar sikte på å ha ca 350 bedriftskunder der innen årsskiftet. Forøvrig følger NETnet Internationals ekspansjon planene, sier Hallberg.

Frem til avreguleringen av det europeiske telemarkedet i 1998 regner selskapet med å være etablert i ti land. Med etableringen i Hellas er det nå virksomt i fem land: Sverige, Norge, Tyskland, Østerrike og Hellas.

Forige uke besluttet NETnet å gjøre en aksjesplitt slik at de gamle aksene, som ble omsatt for vel 1000 USD, ble delt i 50 til ca. USD 20 etter dagens markedsverdi. Den endelige beslutningen om aksjesplitt vil bli tatt senere i april, og vil med positivt resultat gjennomføres omgående.

- Interessen for aksjer i NETnet er stor, sier konsernsjef Erik Hallberg i NETnet International. - Et generelt prisnivå på ca 20

USD per aksje er rimelig ettersom aksjer på dette prisnivået er mer håndterbare og tilgjengelige.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.