BEDRIFTSTEKNOLOGI

Netscape Navigator til Apples Cyberdog

Netscape Communications Corp. og Apple Computer har blitt enige om å lage en ny versjon av Netscape Navigator som har full støtte for Apples Cyberdog og OpenDoc system. I framtiden vil Navigator bli del av Mac OS.

Anders Berg
30. aug. 1996 - 00:00

Netscape Communications Corporation og Apple Computer har nå skrevet under en avtale der Netscape har gått med på å produsere Navigator spesielt for Apples Cyberdog Internett pakke. I tillegg vil Apple levere Netscape Navigator for Cyberdog som en del av Mac OS. Det betyr at alle fremtidige Apple maskiner vil komme med Navigator som nettleser.

Larry Tesler, visepresident i Apple AppleNet, understreker betydningen dette har for OpenDoc.

Cyberdog er tett integrert i Mac OS gjennom Apples OpenDoc teknologi, og gir mulighet til alle de kjente Finder fuksjonene som Macintosh brukere har idag. I det IBM-kompatible miljøet vil OpenDoc være best sammenlignbart med Microsofts OLE, bortsett fra at det jobber direkte med operativsystemet og ikke bare mellom programmer.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.