BEDRIFTSTEKNOLOGI

Netscape-produkter til SCO Unix

SCO annonserte onsdag at blant annet Netscape Mail Server nå er tilgjengelig for SCO OpenServer plattformen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
25. juli 1997 - 12:27

Kombinasjonen av Netscape Mail Server og SCO OpenServer skal gi en standardbasert Internett e-post-server for bedrifter i alle størrelser, som er lett å konfigurere og vedlikeholde.

SCO vil senere utvide sitt intranettilbud med Netscape SuiteSpot 3.1.

E-post er, som kjent, den mest populære applikasjonen på Internett og intranett. Netscapes Mail Server 2.0 for SCO kommer med en standard 100-bruker lisens og støtter fjernutveksling av meldinger, flere sikkerhetsnivåer og kommunikasjonskryptering Den støtter Internett-protokoller som POP3, SMTP, IMAP 4 og MIME, slik at ekstrautgifter til ytterligere gateway-er bortimot elimineres.

SCO og Netscape har samarbeidet om portingen av Netscape-produkter til Unix et års tid. I tillegg til Mail Server er også disse produktene tilgjengelige:

  • Netscape Enterprise Server 2.0 og Netscape LiveWire 1.0 for SCO OpenServer. LiveWire tilbyr dokumentrevisjonskontroll, tekstsøkingmuligheter og databasetilknytning for å lage dynamiske, web-baserte applikasjoner. Tidligere har disse to produktene bare vært tilgjengelige for SCO UnixWare.
  • SCO Internet Security Package 1.0, et dynamisk pakkefiltreringsprodukt som beskytter nettverk fra Internett-baserte hackere.
  • SCO Doctor med den nye Internet Solution Pack for SCO OpenServer plattformen. Denne tilbyr nå overvåking og alarmering for webservere. Den alarmerer systemadministratorer om uautoriserte aksesser, ressursmangler og ytelsesnivåer.

Dessuten har SCO gjort InterScan VirusWall tilgjengelig for SCO Unix. VirusWall stopper virus og annen smittsom kode før den sprer seg gjennom interne nettverk.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.