JUSS OG SAMFUNN

Nett-tidsskrift fra Bernhard Steen

- Innholdet er viktigere enn mediet, konstaterer Bernhard A. Steen som på mandag vil presentere sitt nye tidsskrift DinSide. Den tidligere redaktøren av PC World holder kortene skjult og røper bare at det ikke dreier seg om en dataavis på Internett.

Herman Berg
2. mai 1997 - 15:00

Dette er et helt nytt konsept, og det dreier seg ikke om noe datatidsskrift, sier Bernhard Steen til digi. På mandag lanserer han DinSide sammen med Jan Skøien i Micro Holding Invest.

Skøien har eierandeler i Nettavisen og store interesser i nettkastingsteknologien Netvertiser. Han vil bli styreformann i det nye selskapet DinSide AS, mens Bernhard Steen vil eie 28 prosent i det nye selskapet.

Steen bekrefter overfor digi at dreier seg om et Internett-basert tidsskrift, men slår fast at uansett medium, er innholdet viktigere enn mediet.

- Og noe mer om innholdet vil jeg ikke ut med før pressekonferansen på mandag, sier han og understreker at det er et ganske smart konsept han kommer til å avsløre.

- Men hvor smart, får vi vel egentlig ikke vite før om et års tid, sier den tidligere redaktøren i PC World. Han gikk fra sjefstillingen i PC World like før påske.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.