Nettavisen henter inn børsansatt til Tysklands-satsing

Nettavis-sjef Knut Ivar Skeid har hentet inn tidligere Hegnar kollega, Geir Harald Aase, til Nettavisen. Aase skal jobbe med Nettavisens Tysklands-satsing.

Nettavis-sjef Knut Ivar Skeid har hentet inn tidligere Hegnar kollega, Geir Harald Aase, til Nettavisen. Aase skal jobbe med Nettavisens Tysklands-satsing.

Geir Harald Aase er for tiden informasjonskonsulent ved Oslo Børs, men har tidligere vært Knut Ivar Skeids kollega i Finansavisen. Aase var dessuten med på å skape HegnarOnline, Hegnars Internett-portal.

Nå har Geir Harald Aase levert sin oppsigelse til Oslo Børs til fordel for sin gamle Hegnar-kollega Knut Ivar Skeid. Aase skal hjelpe til med Nettavisens lansering i Tyskland. Knut Ivar Skeid, administrerende direktør i Nettavisen vil ikke kommentere hverken ansettelsen av sin gamle kollega Geir Harald Aase, eller avisens ambisjoner i Tyskland.

- Jeg vil ikke kommentere dette ytterligere annet enn det Spray sa da de kjøpte oss, forteller en lite pratelysten Skeid på telefon fra vinterfjellet.

Aase vil ikke ut med hva hans oppgave i Tyskland blir, men i et intervju med digi.no ble det brekreftet at han skal til Tyskland, og at det var Knut Ivar Skeid som hadde hentet ham inn.

- Tyskland er et spennende land og et spennende marked. Dessuten har jeg lang erfaring med både Internett og finansmarkedet, sier Aase.

Etter hva digi.no erfarer kan det ligge i kortene at Nettavisen-konseptet blir overført til Tyskland. Dette er i tråd med planene til Spray, som etter oppkjøpet av Nettavisen hadde internasjonale ambisjoner for selskapet.

Spray International var ikke tilgjengelig for kommentar, men digi.no følger opp saken.

Til toppen