JUSS OG SAMFUNN

Nettavisen med abonnementstjeneste

Nettavisen nylanseres med flere nye tjenester natt til torsdag. Ved siden av den åpne nyhetsseksjonen i Nettavisen, vil avisen nå også inneholde en abonnementsseksjon, der leserne selv definerer hvilke nyheter de vil lese.

Morten Øverbye
14. mai 1997 - 16:39

Nettavisen Abonnement, som den nye seksjonen kalles, vil fra lanseringen være gratis for brukerne. I den nye seksjonen skal brukerne selv kunne definere hvilke nyheter de ønsker å følge, og i hvilken rekkefølge de ønsker å få dem presentert.

Abonnementsdelen vil også inneholde en finanstjeneste der brukerne kan definere sin egen aksjeportefølje, for så å følge med kursutviklingen på denne. Brukere med NetCom mobilabonnement kan dessuten etablere GSM-alarm for porteføljens utvikling.

Samtidig med nylanseringen av Nettavisen, bedres også avisens nyhetsarkiv- slik at dette blir mer brukervennlig enn dagens arkiv. Agenttjenesten får også en overhaling samt at det blir noen nye tjenester.

Geelmuyden.Kiese har stått for designet av nye Nettavisen, mens EUnet Media har utviklet dataapplikasjonene. Med lanseringen skifter Nettavisen nettleverandør fra Telenor Nextel til EUnet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.