FORBRUKERTEKNOLOGI

Nettbank lover bedre IE8-opplevelse

Skandiabanken har fikset stilsettene for både IE8 og svaksynte.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. mars 2009 - 14:24

Skandiabanken kunngjorde i dag at har gjort endringer i stilsettet (CSS) til netbanken, slik at den heretter skal vises korrekt i standardvisning i Microsofts kommende Internet Explorer 8.

Skandiabanken.no var blant de norske nettstedene som i midten av februar var med på Microsofts liste over nettsteder som må åpnes med IE8s kompatibilitetsmodus for å vises riktig.

- Skandiabanken tilfredsstiller nå kravene til kompatibilitet i forhold til de strengeste IE8-standardene, skriver Johnny Anderson, informasjonssjef i Skandiabanken, i en e-post til digi.no. Han legger til at Skandiabanken har alltid lagt vinn på å følge webstandarder.

- Endringene i designkoden (CSS) har også gjort det lettere for svaksynte og benytte våre sider. Det skal nå være enklere å finne eksakte posisjoner for ulike innholdselementer på nettsiden, for de som benytter leselister og lignende, skriver Anderson.

Han viser til at det i Skandiabanken er mulig å motta engangspassord gratis på SMS, slik at svaksynte kan få passordet opplest fra mobilen. De fleste andre banker benytter en kodebrikke.

- Det å tilrettelegge for svaksynte er et kontinuerlig arbeid og vi kan som alle andre bli enda bedre her. Det å samarbeide med og få direkte innspill fra svaksynte kunder som benytter nettbanken har her vært til god hjelp, avslutter Anderson.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.