JUSS OG SAMFUNN

Nettbutikk? Herfra til evigheten er det åtte sekunder

Åtte sekunder er alt du har før kunden stikker til konkurrenten. Ingen klager, de bare forsvinner. Nye verktøy viser deg hvordan kunden opplever nettbutikken din og finner flaskehalsene.

Eirik Rossen
1. nov. 1999 - 15:05




Andy CrosbyMercury InteractiveGartnerGroupForrester ResearchJupiter Communications

Topaz

Prinsippet for Topaz er at det kjøres skripter som reproduserer typiske transaksjoner mot et gitt nettsted og noterer responstider.


Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
På trappene til internasjonal suksess
På trappene til internasjonal suksess

Har du en driftsavtale med en Internett-leverandør, eller med din egen IT-avdeling, der det settes terskler for nettstedet ytelse, skal Topaz være godt egnet for begge parter. Slike avtaler med tjenestegaranti, også kjent som SLA eller service level agreement forutsetter at begge parter har tilgang til verktøy som måler webapplikasjonens faktiske ytelse.
Les mer om avtaler med tjenestegaranti i disse artiklene:

Exodus

Topaz ActiveWatch demonstreres fra Mercurys nettsted.


Topaz er en overvåker. Føler du at nettstedet trenger mer allsidig vurdering, kan du vurdere Mercurys øvrige testverktøy som bruker de samme skriptene som Topaz for å sjekke at webapplikasjonen fungerer slik den skal (WinRunner) og for å finne ut hvor sterke belastninger - hvor mange samtidige transaksjoner - applikasjonen faktisk tåler (LoadRunner).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra