RESULTATERFINANS

Nettmegler henter inn 200 millioner

Neonet, en svensk nettmegler med sete på Oslo Børs, er i markedet for å hente 200 millioner kroner i forkant av svensk børsnotering.

Oddmund Grøtte
26. sep. 2000 - 10:04

Den svenske nettemegleren Neonet, som også har et sete på Oslo Børs, skal tas opp til notering på den svenske O-listen i løpet av høsten. Ved børsnoteringen ønsker selskapet å hente inn 200 millioner kroner for å finansiere videre ekspansjon, ifølge en børsmelding i Stockholm.

Neonet tilbyr først og fremst tjenester for institusjonelle kunder og har per idag omlag 100 klienter på verdensbasis. Selskapet tilbyr idag handel i Oslo, Stockholm, København, Helsinki og Frankfurt, men har som mål å være tilstede i markeder slik at de dekker 75% av all omsetning i Europa. London er neste steg for Neonet.

Ifølge meglerstatistikken for august hadde Neonet 0.5 prosent av omsetningen på Oslo Børs, noe som tilsvarer omlag 400 millioner kroner i måneden. I første kvartal hadde selskapet en gjennomsnittlig daglig omsetning på 1.6 milliarder SEK totalt for alle deres markeder.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra